ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


 Η μεγάλη νύχτα βράβευσης στο Kennedy Center... 

  Η ΑΜΕΡΙΚΗ που αγαπαμε.....
βιντεο**

Το θρυλικό συγκρότημα Led Zeppelin βραβεύτηκε χθες μαζί με άλλους καλλιτέχνες και ηθοποιούς, για τη συμβολή τους στις τέχνες και την προσφορά τους στον αμερικανικό πολιτισμό, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κένεντι.

Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που βραβεύτηκαν για επιτεύγματα ζωής ήταν ο ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν, ο παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο θρυλικός μπλουζ κιθαρίστας Μπάντι Γκάι, η μπαλαρίνα Νατάλια Μακάροβα και οι Led Zeppelin.

«Προσπάθησα, με τους συνεργάτες μου, να γράψουμε έναν λόγο που να συνδυάζει το μπαλέτο με τους Led Zepellin, αλλά μια τέτοια ομαλή μετάβαση ήταν αδύνατη», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, λίγο πριν παρουσιάσει τις τιμώμενες προσωπικότητες. «Ο Ντάστιν Χόφμαν είναι μεγάλος μπελάς», είπε αστειευόμενος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παρουσιάζοντας τον αξιόλογο ηθοποιό. «Με ενέπνευσε να γίνω και εγώ μεγάλος μπελάς», συνέχισε γελώντας.

Η Χίλαρι Κλίντον - στο πλαίσιο δείπνου που παρατέθηκε προς τιμήν των νικητών των βραβείων - τόνισε ότι πολλές φορές οι καλλιτέχνες πρέπει να κατέχουν και την τέχνη της διπλωματίας, καθώς έκανε πρόποση προς τιμήν της Μαράκοβα, της θρυλικής μπαλαρίνας από τη Σοβιετική Ένωση, η οποία αποστάτησε το 1970. 


Οι Led Zepellin - οι οποίοι ήταν ντυμένοι με μαύρες γραβάτες - δεν πέρασαν απαρατήρητοι από το βλέμμα του Ομπάμα. «Φυσικά αυτό το συγκρότημα επαναπροσδιόρισε τον τρόπο ζωής του ροκ εν ρολ», είπε αστειευόμενος ο πρόεδρος των ΗΠΑ. «Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο με πολύ ανθεκτικά τζάμια», είπε προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου