ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013


*Συνεντευξη Σοκ στο SPIEGEL!!


Γερμανός οικονομολόγος:

 Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα!

Γερμανός οικονομολόγος: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα!


















Ο καθηγητής υπενθυμίζει ότι μπροστά στις χρεοκοπίες της Γερμανίας τον 20ο αιώνα, τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας είναι «ασήμαντα»....

Μάλιστα, τονίζει ότι το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας επετεύχθη χάρη στην άρνηση της κυβέρνησης Κολ να πληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις, που προβλέπονταν από τη Συμφωνία του Λονδίνου, σε περίπτωση επανένωσης της χώρας.

Μια "Τροποποίηση Καιρού" για την Ελλάδα..

***Ενα απιστευτο ντοκουμεντο!!


Η τροποποίηση καιρού είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται τις τελευταίες δεκαετίες σε πολλές χώρες. Μια μέθοδος 'νόμιμη', αλλά... είναι και ηθική; Γιατί το πρώτο δεν εξασφαλίζει απαραίτητα και το δεύτερο...

Πριν πούμε ο,τιδήποτε πάνω στο θέμα αυτό, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή,  προς αποφυγήν παρεξηγήσεων πως δεν θα μιλήσουμε για τους γνωστούς χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP που συμβάλλουν στην χειραγώγηση καιρικών συνθηκών δημιουργώντας πολλές φορές ακραία φαινόμενα, αλλά για την μικρής κλίμακας γεωμηχανική, που ονομάζεται 'Τροποποίηση Καιρού".
''Η ΣΥΡΙΑ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ'' 
      ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ 
Βιασμοί χριστιανών γυναικών από τους «επαναστάτες» 



Συνεχίζεται η εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών στη Συρία, η πλειοψηφία των οποίων είναι ελληνορθόδοξοι, ενώ στην Αθήνα Μαξίμου και ΥΠΕΞ «δεν άκουσαν και δεν είδαν» τίποτα…

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013



«Δεν είναι δυνατόν να διαπραγματευτούμε με την Τουρκία κάτι που μας ανήκει». Αυτή είναι η ξεκάθαρη  απάντηση που δίνει τις τελευταίες δεκαετίες η ελληνική πλευρά όταν οι Τούρκοι προβάλλουν τις διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο. 

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013


                       Αφιερωμα                             

                 ''JIMI HENDRIX''


O Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix), πραγματικό όνομα Τζέιμς Μάρσαλ Χέντριξ, (27 Νοεμβρίου 1942 – 18 Σεπτεμβρίου 1970) ήταν Αφροαμερικάνος κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στο Σιάτλ, στην Ουάσιγκτον, από πατέρα μαύρο και μητέρα Ινδιάνα. Ήταν αυτοδίδακτος και πέθανε νεότατος σε ηλικία 27 ετών.
Γεννήθηκε ως Τζόνι Αλεν Χέντριξ στο Σιάτλ στις 27 Νοεμβρίου 1942. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο πατέρας του Αλ Χέντριξ αλλάζει το όνομα του γιου του σε Τζέιμς Μάρσαλ και το νεαρό αγόρι γίνεται γνωστό στη γειτονιά του με το υποκοριστικό Τζίμι. Στα εννιά του χρόνια, οι γονείς του χωρίζουν και ο νεαρός Τζίμι ζει για μεγάλο διάστημα με τη γιαγιά του, από την πλευρά της μητέρας του, που ήταν κατά το ήμισυ ινδιάνα Τσερόκι.