ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

                              ΑΦΙΕΡΩΜΑ

1940 - ΟΧΙ - 1. Ελληνοϊταλικός Πόλεμος 1940-41

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ!!!!!!

Αθώοι οι «σφαγείς» του UCK



Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο  της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία αθώωσε από όλες τις κατηγορίες τους  τρείς οπλαρχηγούς «σφαγείς» των ορθόδοξων Σέρβων κατα την περίοδο του πολέμου για το Κόσοβο. Συγκεκριμένα  αθώοι κρίθηκαν ο πρώην αρχηγός του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου» UCK  Ραμούς Χαραντινάι, ο οπλαρχηγός  Λάχι Μπραχιμάι και  ο οπλαρχηγός Ιντρίζ Μπαλάι, και  το δικαστήριο διέταξε την άμεση απελευθέρωσή τους, αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο BalkanwebLajmet.com.

Πώς η CIA έκανε πρωθυπουργό τον Καραμανλή

Την ιστορία την γράφουν πάντα οι νικητές και συνήθως αποδίδουν στον εαυτό τους,τους πιο βαρύγδουπους τίτλους, για να μπορούν να της ταιριάζουν. Σωτήρες, πατριώτες, ηθικοί και τις περισσότερες φορές ήρωες με αυταπάρνηση. Αρκούν όμως μερικά χαρτιά,για να αποδειχθεί πως η ιστορία δεν ήταν παρά φωνή πάνω από τα συντρίμια, που δεν είχε αντίλογο. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που η νίκη τον καθιέρωσε ως Εθνάρχη της Ελλάδας, είναι το άβατο της νεοελληνικής ιστορίας. Η 12τομη βιογραφία του, είναι γεμάτη από «έργα και επιτεύγματα». Τον πραγματικό Καραμανλή όμως, δεν αποδίδουν ούτε οι βιογράφοι του Ινστιτούτου Καραμανλής, ούτε τα εικονίσματα που έφτιαξαν όσοι επέλεγαν να γεμίζουν με πίστη όσα αμφισβητούσε η λογική. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν ήταν ο φιλόδοξος επαρχιώτης που κατάφερε με πείσμα, να γίνει πρωθυπουργός. Ήταν το αποτέλεσμα της παρασκηνιακής δράσης μυστικών υπηρεσιών δράσης μυστικών υπηρεσιών και εξωτερικών παραγόντων. Η CIA ήταν ίσως ο κυριότερος από αυτούς.


Μήνυση του Σώρρα κατα των πολιτικών για εσχάτη προδοσία και παρέμβαση καθηκόντος, σήμερα 29/11/2012


Ἡ 29η Νοεμβρίου τοῦ 2012 θὰ γραφῆ στὴν νεώτερη Ἑλληνικὴ ἱστορία.!

ΕΚΤΑΚΤΟ...

Μπήκε στο ΑΠΘ η ΕΛΑΣ!

Eπιχείρηση πραγματοποίησε τα ξημερώματα η αστυνομία στο κτίριο της διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να τερματιστεί η κατάληψη των εργολαβικών υπαλλήλων, η οποία στέφθηκε υπό απόλυτη επιτυχία.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, Δ. ΣΤΑΜΑΤΗ...



Ο Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε μία ομιλία – κόλαφο, έκανε και μία αποκάλυψη που ενδέχεται να κρύβει μεγάλες προεκτάσεις, που μπορεί να εξηγούν ακόμα και το σημερινό πολιτικό σκηνικό. Κατονόμασε τον... νυν υπουργό επικρατείας, Δ. Σταμάτη ότι ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε το όνομα της εταιρείας, IJ Partners, ως σχετιζόμενη με το θέμα των CDS, ώστε να “ψάξει” τι τρέχει με αυτή την εταιρεία.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Σιρόπι για τον βήχα σπέρνει το θάνατο

απο το το My Satellite

Η Express Tribune (http://tribune.com.pk) Πακιστανικό παράρτημα της πασίγνωστης εφημερίδας International Herald Tribune, δημοσίευεσε χθες στοιχεία για το εν λόγω περιστατικό και επισημάνει πως αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν όλα τα μπουκάλια από 151 σημεία πώλησης. Η παρασκευαστική εταιρεία ήδη είχε μπλεξίματα με το δικαιοσύνη μετά από υπόθεση δολοφονίας που είχε καταγραφεί εις βάρος της.


Τα ψέματα και η αλήθεια για την Αργεντινή 

Του Θ. Κατσανέβα

Η τραγωδία της Αργεντινής, διαστρεβλώνεται συστηματικά από το διεθνές και το δικό μας πολιτικοδημοσιογραφικο κατεστημένο, για να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για αποτυχημένες συνταγές που εφαρμόζονται εδώ. Η χώρα αυτή, αποτελεί επιτυχές παράδειγμα απεξάρτησης από από ένα σκληρό νόμισμα όπως το δολάριο και απεγκλωβισμού από το διεθνή χρηματιστηριακό ιμπεριαλισμό. Μια περίπτωση δηλ. που μας αφορά, αφού με το σκληρό ευρώ και τον επελαύνοντα Μερκελισμό εξοντώνεται η Ελλάδα και οι άλλες περιφερειακές ευρωπαϊκές χώρες. Γι΄αυτό και το διεθνές κατεστημένο των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης, διαστρεβλώνει κατάφωρα την πραγματικότητα που την αφορά.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012


12 βήματα για να δεχτούν όλοι οι άνθρωποι το chip κάτω από το δέρμα τους‏

Get Mind Smart / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ-- Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.






Μοναχή αποκαλύπτει το παιχνίδι υποκρισίας στη Συρία...


H μοναχή Agnès Mariam de la Croix ζει στη Συρία εδώ και 20 χρόνια. Η στάση απέναντι στους περίφημους «ακτιβιστές» ουσιαστικά μισθοφόρους-φανατικούς μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν εισβάλλει στη Συρία, είναι γνωστή εδώ και καιρό όταν η θαρραλέα αυτή μοναχή αποκάλυψε ότι την ομαδική σφαγή στην Χούλα έκαναν οι μισθοφόροι και όχι ο Στρατός της Συρίας όπως τα δυτικά ΜΜΕ –και τα περισσότερα στην Ελλάδα- είχαν αρχικά αναφέρει.


7 ισχυρά παυσίπονα που έχουμε ...στην κουζίνα μας‏


Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.

Θα επαναληφθούν οι Δημοτικές εκλογές του 2010 τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας σε μετανάστες;‏


Εφόσον παράνομα «ελληνοποιήθηκαν» χιλιάδες μετανάστες… ψήφισαν και παράνομα! Έγινε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και πρέπει να απαιτήσουμε επανάληψη των Δημοτικών εκλογών.


Γιατί οι Εβραίοι θέλουν τόσο την Ελλάδα;‏

tου Δημήτρη Ζαφειρόπουλου εκδότη της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Πριν από λίγα χρόνια είχαμε γράψει στον «Ελεύθερο Κόσμο» ότι πολλές ακίνητες ιδιοκτησίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγοράζονται από Εβραίους, ελληνικής και ισραηλινής υπηκοότητας. Αμέσως, η ισραηλινή κοινότητα της συμπρωτεύουσας μας μήνυσε, οδηγηθήκαμε για πολλοστή φορά στα δικαστήρια, όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Αρκετοί τότε και στον πατριωτικό χώρο, μας θεώρησαν υπερβολικούς και μας συμβούλεψαν να μην ασχολούμαστε με ... Εβραίους.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012


Αφιερωμα  Ρενέ Ντεκάρτ


Ο Μεταφυσικος, ο Επιστημολογος, ο επιστημων,ο μαθηματικος..

Θεωρείται σταθμός στην ιστορία της φιλοσοφίας, καθώς φέρεται ως δάσκαλος και ταυτόχρονα θύμα του Διαφωτισμού. Αναφέρεται συχνά ως εκείνος που συνέλαβε την πιο ακραία μορφή σκεπτικισμού. Προσπάθησε και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει τη φιλοσοφία από τον σχολαστικισμό, να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στις νοητικές δυνάμεις του ανθρώπου και να απελευθερώσει το ανθρώπινο πνεύμα από την αυθεντία του παρελθόντος. Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες μορφές του ηπειρωτικού-ευρωπαϊκού ορθολογισμού. Οι ιδέες του, όμως, έγιναν στόχος του εμπειρισμού που επικράτησε μακροπρόθεσμα. Αλλά και οι βασικές ιδέες του λειτούργησαν σε πείσμα των προθέσεών του. Θέτοντας τα όρια μεταξύ πνευματικού και υλικού κόσμου και αντιμετωπίζοντάς τον ως επαρκές και αυτόνομο αντικείμενο μελέτης, βοήθησε στην επικράτηση του υλισμού έναντι της πνευματοκρατίας. Υλιστές του 18ου αιώνα όπως οΝτήτριχ Χόλμπαχ (Dietriech von Holbach, 1723-89) και ο εγκυκλοπαιδιστής Ντενί Ντιντερό, χρησιμοποίησαν τη γεωμετρική αντίληψη του Θεού που αποσύρεται μετά τη δημιουργία. Συνδυάζοντας την άποψή του με τη μηχανιστική ερμηνεία του ζωικού βασιλείου, προώθησαν την υλιστική θεώρηση του κόσμου.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ‏


rio-gefira
ΕΡΓΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟ
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα επί 38 συναπτά έτη, ήταν η γέφυρα του Ρίου Αντίρριου, το κόστος κατασκευής της και κυρίως, η αποικιακού χαρακτήρα σύμβαση παραχώρησης της εκμετάλλευσης των διοδίων μέχρι το έτος 2039 για ένα έργο που το πλήρωσε το ελληνικό κράτος, δηλαδή όλοι μας.

27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1922: ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ‏


27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1922:
ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Χάρης Τσιρκινίδης 


Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες‏


Ο Δρ John Coleman*, πρώην Βρετανός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ... αναφέρει στην έκθεσή του για την ισλαμική επανάσταση του Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από «τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών της Μέσης Ανατολής» ... και ότι η αποστολή τους ήταν να "κρατήσουν τη Μέση Ανατολή προς τα πίσω, έτσι ώστε οι φυσικοί της πόροι, το πετρέλαιο, να μπορούσε να συνεχίσει να λεηλατείται ... "

Ο αρχηγός της CIA στο Ισραήλ - Ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί η επίθεση‏

Ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν ισραηλινή επίθεση στο Ιράν, τουλάχιστον πριν τις αμερικανικές εκλογές κάνουν οι ΗΠΑ και για το λόγο αυτό ο αρχηγός της CIA  και πρώην στρατηγός David Petraeus κατόπιν εντολής του Αμερικανού πρόεδρου Ομπάμα μετέβη χθές αιφνιδιαστικά στο Τελ Αβίβ, αμέσως μετά από την Άγκυρα. 

Για 1 εκατ. ευρώ η Ελλάδα χάνει την μεγαλύτερη γεωπολιτική ευκαιρία των τελευταίων ετών‏

Ένα απίστευτο γεγονός το οποίο αποδεικνύει την ανευθυνότητα κάποιων που στερούν από την Ελλάδα ένα τεράστιο γεωπολιτικό πλεονέκτημα φέρνει στην επιφάνεια το defencenet.gr

ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!‏

Στην εκδήλωση πού διοργάνωσε ή εφημερίδα «Χριστιανική», την 29 Νοεμβρίου 2009, στο κινηματοθέατρο «Αθήναιον», υπό την αιγίδα της 'Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ό δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Τσαρούχας, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής, διακοπτόμενος από έντονα χειροκροτήματα:

Ο Τούρκος δεν έχει μπέσα

 Η θηριωδία στα Βουρλά με τη σφαγή των Ελλήνων‏



Στο κείμενο του Γάλλου δημοσιογράφου Rene Puaux εξηγείται αυτό που γενιές και γενιές Ελλήνων λένε: “ο Τούρκος δεν έχει μπέσα”.Διαβάστε πως ο Γάλλος δημοσιογράφος περιγράφει τα όσα έγιναν στα Βουρλά, από τους Τούρκους. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ονόματα και γεγονότα και αποδεικνύει πως οι Τούρκοι εξαπάτησαν του Έλληνες και τους κράτησαν στα σπίτια τους για να σφαγούν!“Για τις θηριωδίες στα Βουρλά είμαι σε θέση να δημοσιεύσω τις καταθέσεις πέντε μαρτύρων, του Γιάννη Μιχαηλίδη, των αδελφών του Αργυρώς Σιάχου και Αριστέας Μιχαηλίδη, και των δεσποινίδων Μαρίας και Αγγέλας Μακρομάλλα.

Σύμβουλος Χομεϊνί: «Στοχεύοντας τη Συρία η Δύση προσπαθεί να διαρρήξει την αλυσίδα αντίστασης στο Σιωνισμό»‏

Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος δηλώνει ότι το Ισραήλ και η Δύση έχουν συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις και προσπάθειές τους ώστε να υποβαθμίσουν το κίνημα αντίστασης στη Μέση Ανατολή στοχοποιοώντας τη Συρία και χρηματοδοτώντας τους Σύριους αντισταστιακούς.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Γερμανία – 3 χρεωκοπίες, και δύο παγκόσμιοι πόλεμοι με χαρισμένες τις αποζημιώσεις…

 Συνέντευξη του Albrecht Ritsch , Wirtschaftshistoriker ( καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) στο Spiegel.

ΕΚΤΑΚΤΟ
ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ Η.Π.Α: ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ''ΧΑΝΟΥΜΕ'' !!

H αιφνίδια άμεση εμπλοκή μόλις τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις ΗΠΑ του Αμερικανού προέδρου Μ.Ομπάμα και η εκ διαμέτρου αντίθετη προσέγγιση του ελληνικού προβλήματος σε σχέση με την λύση που θέλει να δώσει η Γερμανία, μόνο άσχετη δεν είναι με την επικείμενη επιδείνωση του περιβάλλοντος αφαλείας σε μία περιοχή που εκτείνεται από το Αιγαίο και φτάνει μέχρι τον Κόλπο.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943!


Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά 
Καταπληκτικο αρθρο..
* Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΦΕΣΗΈκθεση ΣΟΚ με έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ.