ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Ιερό πόλεμο κατά της Ρωσίας κήρυξε η Αλ Κάϊντα και οι σουνίτες ισλαμιστές!



«Αδέλφια, η Μόσχα έγινε εχθρός του Ισλάμ και των μουσουλμάνων, έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των πιστών και της θρησκείας μας».
Με αυτά τα λόγια ο Σεΐχης Γιουσούφ Αλ-Καρνταβί – ο πιο σεβαστός θεολόγος στο κόσμο των σουνιτών, κήρυξε ιερό πόλεμο σήμερα στην Ρωσία και αυτό μόνο θετικό δεν είναι για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.

           Προσευχή Vs Διαλογισμού


    ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ
Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
ΟΡΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ 
Μοναχού π. Αρσενίου Βλιαγκόφτη
Δρ. Θεολογίας, Πτ. Φιλοσοφίας





   Ο Τζωρτζ Όργουελ στο πασίγνωστο βιβλίο του 1984 -στο καλύτερο ίσως βιβλίο που έχει γραφεί για τον ολοκληρωτισμό- λέγει ότι «Οποιοσδήποτε ελέγχει τη γλώσσα ενός ανθρώπου, ελέγχει και τις σκέψεις του»Η πολύ σημαντική διαπίστωση αυτή έδωσε αφορμή να αναπτυχθεί ένας ολόκληρος κλάδος της προπαγάνδας και των τεχνικών διανοητικής χειραγώγησης.  Το χταπόδι, το πλέγμα δηλαδή των οργανώσεων που συμπλέκονται σ’ αυτό που ονομάζουμε «Νέα Εποχή», γνωρίζουν και επωφελούνται από τις διαπιστώσεις αυτές της προπαγάνδας. 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
 τρελα λεφτα τρελες απολαβες!!!
Σας παρουσιαζουμε τους βουλευτες μας..


Την ωρα που μιωνουν τους μισθους την ωρα που οι συνταξιουχοι δεν εχουν να φανε...  Κριμα..


Εις το όνομα του πατρός.. 

Πραγματική ιστορία


1974, βόμβα εκρήγνυται κάπου στην αγγλία σκοτώνοντας 5 άτομα από τον ΙΡΑ τον ιρλανδικό δημοκρατικό στρατό………..

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

 ο άνθρωπος που τόλμησε....


Ένας συνταρακτικός λόγος, που εκφωνήθηκε από το Μάρτιν Λούθερ Κινγκ για την ελευθερία, την ισότητα και την αδελφότητα των ανθρώπων. Ένας λόγος που αποτελεί φάρο ελπίδας για την ανθρωπότητα και τις μελλοντικές γενιές.

«Το σκοτάδι δεν μπορεί να καταπολεμήσει το σκοτάδι.
Μόνο το Φως μπορεί να το κάνει αυτό. 
Το μίσος δεν μπορεί να καταπολεμήσει το μίσος. 
Μόνο η Αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό». 


Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ γεννήθηκε στην Ατλάντα το 1929, μέσα σε μια μικροαστική οικογένεια, και πέθανε το 1968 από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, στο Μέμφις του Τενεσί. Υπήρξε Βαπτιστής ιερέας και ηγέτης του μαζικού κινήματος των Νέγρων της Αμερικής, μέσα από το οποίο οι έγχρωμοι πολίτες των ΗΠΑ διεκδίκησαν δυναμικά τα δικαιώματά τους. 

 Σάιγκο Τακαμόρι

Ο Τελευταίος Σαμουράι 

Η αληθινη ιστορια


Ήταν μια ταινία που πολύς κόσμος την αγάπησε, όχι μόνο για τις αλήθειες της, αλλά και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών της -ιδιαίτερα του Κεν Γουατανάμπε στο ρόλο του τελευταίου σαμουράι Κατσουμότο. Οι παραγωγοί της ταινίας είπαν πως στηριζόταν σε αληθινά γεγονότα και εν μέρει είχαν δίκιο. Εν μέρει, γιατί ενώ η ιστορική βάση είναι αληθινή, τα γεγονότα δεν εκτυλίχθηκαν με τον τρόπο που περιγράφονται στο σενάριο της ταινίας. Αλλά ποιος είπε ότι οι ταινίες –ειδικά οι χολυγουντιανές- είναι ρεαλιστικές στον τρόπο αφήγησης των γεγονότων ή ακολουθούν κατά γράμμα τις ιστορικές αλήθειες. Αν δε με πιστεύετε, να πάτε να δείτε την Τροία, μια σύγχρονη εξαμβλωματική παρουσίαση της ομηρικής αφήγησης. Εν πάση περιπτώσει ο τελευταίος σαμουράι υπήρξε, μόνο που το όνομά του δεν ήταν Κατσουμότο αλλά Τακαμόρι. Πραγματικά βοήθησε στην παλινόρθωση του αυτοκράτορα στην περίοδο Μεϊτζί και πραγματικά κυνηγήθηκε από τους αυτοκρατορικούς συμβούλους.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ''ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!!!!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Μεγαλο ΑΦΙΕΡΩΜΑ

            ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''

ισως η μεγαλυτερη προσωπικοτητα της παγκοσμιας ιστοριας..
"Ο με κανέναν άλλον θνητόν όμοιος".
«Ούτε και εις εμέ φαίνεται ότι άνευ θείας δυνάμεως έγινε ο με κανέναν θνητό όμοιος».

Τελικά, ποιος είναι αυτός ο περιβόητος Αλέξανδρος; Αυτός που δεσπόζει καβάλα σε ένα μαυριδερό ψημένο σε μάχες και ιαχές άλογο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης; Ποιος είναι αυτός για τον οποίο ξεσηκώθηκε ένας λαός ολόκληρος, οι Έλληνες της Γης, και μαζεύτηκαν κοντά δύο εκατομμύρια διαδηλωτές-φρουροί στο Συλλαλητήριο της Μακεδονίας;Ποιος είναι αυτός που με τόση ευκολία, σαν σε εκπτώσεις, τον ξεπουλούν αδιάντροπαμυρμηγκολέοντες διανοούμενοι, αυτόκλητοι Σατράπες της Παγκόσμιας Αταξίας; Ποιος είναι αυτός που τον αρπάζουν με απάτη και δόλο, αμούστακοι φονιάδες των ιστοριών, νεομαζώματα της Βαλκανικής, φρεσκοβάρβαροιτζογαδόροι των χρηματιστηρίων και συνπολέμιοι περιέργως της Ορθοδοξίας; Ποιος είναι αυτός που στο όνομά του ανοίγουν οι πόρτες της Ανατολής; Ο Σικάντερ, ο Ισκαντέρ, ο Σκεντέρ;Ποιος είναι αυτός ο κεραυνός, που έσκισε πέρα για πέρα τον ορίζοντα του κόσμου, τις στέπες της βαρβαρότητας, τις λίμνες της αμάθειας, τις πλαγιές της πνευματικής φτώχιας, τις παγωμένες κορφές της σκέψης, τις πύλες της τυραννίας, τα λιβάδια της νωθρότητας, τις θάλασσες της ατολμίας; Ποιος είναι ο κεραυνός που συνέτριψε τα μαύρα σύννεφα της Ανατολής; 
1. Ο βίος του Αλεξάνδρου.Ο Αλέξανδρος  ήταν γιός του βασιλιά της Μακεδονίας Φιλίππου Β΄ και της Ολυμπιάδας, κόρης του βασιλιά της Ηπείρου Νεοπτόλεμου.Η διάπλαση της προσωπικότητάς του.Ο πρώτος παιδαγωγός του Αλεξάνδρου ήταν συγγενής της μητέρας του, ο οποίος του δίδαξε την αρετή και τον άθλο, την αγάπη στον Αχιλλέα και τη θεοσέβεια, πράγματα καθοριστικά και θεμελιακά για την προσωπικότητά του, που επηρεάστηκε ακριβώς βαθύτατα από αυτόν το Νηπιαγωγό του, τον Λεωνίδα.Όταν έγινε ,δε, αργότερα δεκατριών ετών είχε την μεγάλη τύχη να σπουδάσει κοντά στο σπουδαίο φιλόσοφο και πανεπιστήμονα Αριστοτέλη!

ΑΡΘΡΟ  ΛΕΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΕΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!!

Ελλάδα-Γερμανία: ποιος χρωστάει σε ποιον; 

 Η διαγραφή του γερμανικού χρέους στο Λονδίνο το 1953


Ερίκ Τουσέν , λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης, Βέλγιο,  πρόεδρος της CADTM Βελγίου (Επιτροπή για την κατάργηση του χρέους του Τρίτου Κόσμου, www.cadtm.org ) και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της ATTAC Γαλλίας. Έγραψε μετον Damien Millet: ΑΑΑ,  Audit Annulation Autre politique


Από το 2010, στις ισχυρότερες χώρες της ζώνης του ευρώ, οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες, με την υποστήριξη και των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκθειάζουν με πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία)  την  δήθεν γενναιοδωρία τους προς τον ελληνικό λαό και τις άλλες ευάλωτες χώρες στη ζώνη του ευρώ.
Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, αποκαλούν  «σχέδιο διάσωσης» μια σειρά μέτρων που βουλιάζουν ακόμη περισσότερο τις οικονομίες των χωρών που τα δέχονται και τις οδηγούν σε  μια άνευ προηγουμένου κοινωνική οπισθοδρόμηση, επιστρέφοντας 65 χρόνια πριν.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012


αρθρο που πρεπει να διαβαστει!

Ποιά εἶναι ἡ ἀλήθεια γιά τά «γενόσημα» φάρμακα;‏

του κ. Κώστα Βουγά Μοριακού Βιολόγου – Μέλους της Κ.Ε της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»


Η πρόσφατη νομοθέτηση τῆς ὑποχρεωτικῆς συνταγογράφησης δραστικῆς οὐσίας ἀντί συγκεκριμένων ἐπώνυμων σκευασμάτων ἔχει φέρει τό θέμα τῶν γενοσήμων φαρμάκων στό προσκήνιο προκαλῶντας ἔντονες ἀντιπαραθέσεις μεταξύ τοῦ Ὑπουργείου Ὑγείας καί τῶν ἰατρικῶν καί φαρμακευτικῶν συλλόγων.

  Νομοθεσία Εμβολιασμών

 Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;


γραφει ο συντακτης Παιδικος Καρκινος μια super επιχειρηση


Σημείωση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝ΄ΚΑΙΡΩ). Είμαι ο συντάκτης του άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
  

Πέντε περίεργες δονήσεις στον κόλπο του νομού Χανίων‏


Πέντε δονήσεις, οι οποίες δεν είναι σεισμικές, καταγράφηκαν μεταξύ των ωρών 20:30 έως 21:15 την Τρίτη από τον σεισμογράφο του εργαστηρίου Γεωφυσικών και Φυσικών καταστροφών του ΤΕΙ Κρήτης, ενώ οι αρχές δέχθηκαν «βροχή» τηλεφωνημάτων  από πολίτες που δηλώναν ότι ακούν περίεργους ήχους σαν έκρηξη, από απροσδιόριστη πηγή.

H συνθήκη της Λωζάννης (1923) και η αιτία του γ' παγκοσμίου πολέμου‏

Ρεαλιστικό μελλοντικό σενάριο: Η Τουρκία εισβάλλει στην Συρία για "ανθρωπιστικούς" λόγους παρακινούμενη από τους δυτικούς ή με δική της πρωτοβουλία. Ο ΑΣΣΑΝΤ τυπικά της κηρύσσει τον πόλεμο και ζητά την βοήθεια των ρώσων και των κινέζων. Αυτόματα η Τουρκία χαρακτηρίζεται τεχνικά εμπόλεμη.

Με βάση την συνθήκη της Λωζάννης έχει δικαιώματα να παρεμποδίζει την ναυσιπλοοία στα στενά του Βοσπόρου και να ελέγχει τα πλοία που υποπτεύεται ότι βοηθούν τον εχθρό της.
 

Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο θα το ανεχθεί η Ρωσία του Πούτιν?
 

Ποιοί θα αποφασίζουν για τυχόν ενστάσεις της Ρωσίας για τους χειρισμούς της Τουρκίας στα στενά του Βοσπόρου?
 

H Aγγλία,η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία (!)
 

ΑΡΘΡΟ

Ο Υποστράτηγος  K. Χ. Κωνσταντινίδης μιλάει για το HAARP. Ποιό είναι το υπερόπλο των Ρώσων;‏


Του Υποστρατήγου ε. α.
K. Χ. Κωνσταντινίδη

Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία τηςεφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την…
καταστροφή της.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012


ΦΩΤΙΑ Η ΣΧΕΣΕΙΣ
 ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!



Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας μετά και την σημερινή διαταγή του τουρκικού ΓΕΕΘΑ για αύξηση του επιπέδου ετοιμότητας των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και την υπόσχεση του στρατηγού Ozel ότι η Τουρκία θα απαντήσει δυναμικά σε οποιαδήποτε εχθρική κίνηση της Συρίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 

ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ 

ΠΑΡΕΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΩΝ!!!!

Ζητά να μην εισπραχθούν οι τόκοι επί των προνομιούχων μετοχών του Κράτους

Νέα “τρύπα” 550 εκατ. ευρώ δημιουργείται στον προϋπολογισμό του 2012 από την απαίτηση της τρόικας οι τράπεζες να μην καταβάλλουν στο Δημόσιο τόκους επί των προνομιούχων μετοχών που κατέχει το Κράτος. Η τρόικα προτείνει το κενό να καλυφθεί με νέες φορολογικές παρεμβάσεις.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


 ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ (βιντεο)

''PINK FLOYD''




Τι να πρωτοπεί κανείς για τους Floyd; Όποιος έχει απλά ακούσει τη μουσική τους δεν μπορεί παρά να αισθάνεται δέος μπροστά σε αυτό το μουσικό σχήμα που μπόρεσε ξανά και ξανά να συνθέσει τέτοιες θεϊκές μελωδίες και να γράψει στίχους με βάθος, ευαισθησία και κοινωνικό προβληματισμό. Όσοι επιπλέον γνωρίζουν την επίδραση του συγκροτήματος στη σύγχρονη μουσική, υποκλίνονται μπροστά στην ιδιοφυΐα αυτών των δαιμόνιων Βρετανών. Μετά τους Floyd η μουσική δεν ήταν πια ποτέ η ίδια. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012


Γραφει ο Σταυρος Θεοδωρακης
ΤΡΕΞΕ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΞΕ!!! 
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λάθος. H Άνκελα Μέρκελ δεν έρχεται στην Ελλάδα για να επιθεωρήσει το οικόπεδο που θα αγοράσει φτηνά (όπως λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες). Οι χάρτες πλέον στο Google είναι τόσο πειστικοί που δεν είναι ανάγκη να τραβολογιέσαι στα αεροδρόμια.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012




    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!!




ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ??
ΔΗΛΑΔΗ EURO K  ΕΥΡΩ…  (κατω αριστερα, δεξια απο τον αριθμο)

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ;;


Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει - Το Βιογραφικό του - Από που λαμβάνει εντολές; - Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων!
Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!...




ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Δριμύ «κατηγορώ» κατά των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, αλλά και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπολύει μέσα από τις σελίδες του πολύκροτου βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 
ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 


Ενώ η Ελλάδα ζει τις χειρότερες ώρες της μεταπολιτευτικής της ιστορίας, ενώ ο Έλληνας οδηγείται όλο και πιο κοντά στην ανέχεια κάθε μέρα που περνά, ενώ έρχονται μέτρα σκληρότερα από τους χειρότερους εφιάλτες μας (μέχρι και τα παιδιά σκέφτονται να φορολογήσουν…), κάποιοι ασχολούνται με φανταστικά πραξικοπήματα! Τυχαίο; Δε νομίζουμε... Αυτά τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ τυχαία... 



Η εφημερίδα Το ΒΗΜΑ, λοιπόν, επέλεξε να κυκλοφορήσει σήμερα με πρωτοσέλιδο για ένα φανταστικό πραξικόπημα και με τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε». Το δημοσίευμα προβαίνει σε εικασίες, χρησιμοποιεί ερωτηματικά, συνδέει άσχετα μεταξύ τους στοιχεία, για να καταλήξει στο επιθυμητό για την εφημερίδα αποτέλεσμα: να μας πείσει ότι, πριν από ένα χρόνο, ήταν έτοιμο το πραξικόπημα που θα ανέτρεπε την κυβέρνηση Παπανδρέου.